Wednesday, October 18, 2006

7 Μήνες....γράφει ο skoumas

Γεια σας αναγνώστες της thegpysy...

Δεν σας γράφει η gyspy αυτή την στιγμή αλλά το αγόρι της. O skoumas (www.skoumas.net) γράφει και όχι δεν χάκαρα το blog της κοπελιάς μου. Αλλά σήμερα κλείνουμε 7 μήνες και θέλω με το που θα ξυπνήσει να δει το ανανεωμένο της blog και αυτό το ποστ. Έτσι για έπληξη. Ζετούλα μου συγνώμη που μπήκα και έκανα έτσι ποστ, το blog είναι καθαρά ατομικό δικαίωμα του καθενός, αλλά δεν κρατιόμουν.

Χρόνια μας πολλά. Οι 7 μήνες μας είναι υπέροχοι και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι....

ΥΓ: Τώρα που θα έρθω, να γράψουμε όλες μας τις ατάκες στο χαρτί να τις θυμηθούμε γιατί είναι πάρα πολλές!
ΥΓ2: Σε φαντάζομαι να διαβάζεις αυτό το ποστ αγουροξυπνημένη και να χαμογελάς! Βέβαια, μπορεί να σου έρθει απότομο, αλλά πλακίτσα θα έχει!
ΥΓ3: Μάλλον θα της πω "εεε, πήγαινε να δεις στο μπλογκ σου, κάποιος σου έκανε ποστ, όχι κόμμεντ".

Καλημέρα!

8 Comments:

Blogger thegypsy said...

Αγάααααααααπη μου εσύ!!!
Τι γλυκιά έκπληξη ήταν αυτή πρωί-πρωί!
Πραγματικά το κοίταζα, αγουροξυπνημένη και χαμογελούσα!
Κάπου άκουσα ότι "Ιn real love the smallest distance is too great and the greatest distance can be bridged" και το πιστεύω αυτό καρδιά μου.
Σε σέεεελου πολύ κουμάκι μου και μακάρι να περνάμε πάντα τόσο υπέροχα όπως τώρα και να είμαστε τόσο ευτυχισμένοι μαζί.
Περιμένω πως και πως να μου έρθεις...! Τρεις βδμάδες είναι, θα περάσουν!
Χρόνια μας πολλά ματάκια μου!!!
(Κ)(Κ)(Κ)

4:16 PM  
Blogger Ασκαρδαμυκτί said...

Για σιγά ρε παιδιά, 7 μήνες έχετε μαζί (φρεσκαδούρα δηλαδή) κι αρχίσατε τα χρόνια πολλά! Ρε συ Σκούμα μη κακομαθαίνεις τις γυναίκες και χαλάς την πιάτσα! Δηλαδή, τι νομίζεις; Εμείς που αφήνουμε τις γυαίκες στην πρίζα κάτι δεκαετίες, είμαστε κορόιδια;
Μην τα διαβάζεις αυτά εσύ thegypsy, είναι αντρικές κουβέντες...

6:54 PM  
Blogger thegypsy said...

Ωραίος!!!
Να σε καλέσουμε σε κηδεία να μας πεις και στα δικά μας!!!

8:14 PM  
Blogger skoumas said...

Για πια πιάτσα μιλάς; Αυτή την πιάτσα που αντι για μυαλό έχει ένα πέος στην θέση της και φτύνει αριστερά δεξιά όπου βρει ενώ η μόνη της ασχολία είναι αν θα πάρει το κύπελο ή εκάστοτε ομάδα;

Αν λες για αυτήν , εγώ έχω πάρει στοιχεία της και την σατυρίζω κατά καιρούς για να πέφτει γέλιο...και επίσης κανείς απο την παρέα μου δεν είναι έτσι.

11:14 AM  
Blogger ralou said...

Εγω στέλνω ευχές, να τους εκατοστήσετε τους μήνες σας και να σου ξανακάνει τότε τέτοια έκπληξη ο καλός σου gypsy.

Οταν θα περάσουν τα χρόνια θα ανακαλύψετε ποσο πολύτιμες είναι τέτοιες στιγμές ακόμα και αν φίλοι και γνωστοί τις κοροϊδεύουν τώρα.

φιλια!

2:12 PM  
Blogger terrangirl said...

Gypsy+Skoumas να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι, και χρόνια σας πολλά. Αν και πιστεύω ότι δεν έχετε ανάγκη τις ευχές είστε και τα δυό σας πολύ ξεχωριστά και φωτινά πλάσματα και ξέρετε από πραγματική αγάπη.
Γυφτοπούλι σε ευχαριστώ κι από εδώ για την ένεση αισιοδοξίας :)

6:46 PM  
Blogger Ασκαρδαμυκτί said...

Φίλε Σκούμα, εμείς, οι κάπως παλιότεροι, για να πιάσουμε γυναικείο μπούτι "φτύναμε αίμα"! Έχουμε, λοιπόν, μεγάλα κόμπλεξ και απωθημένα! Όμως, τα τελευταία 15 χρόνια, τα πράγματα άλλαξαν εντελώς. Για λόγους που δεν είναι του παρόντος, έχουμε όσες και όποιες γυναίκες θέλουμε... Τώρα οι γυναίκες κάνουν "κρα" για μας. Εσείς οι νεώτεροι δεν μπορείτε να καταλάβετε την αξία αυτής της αλλαγής. Αλλά τώρα που ο αντρικός πληθυσμός "πήρε το πάνω χέρι" δεν πρέπει να το χάσει με τίποτα... Οι γυναίκες δεν θέλουν και πολύ να πάρουν αέρα. Πρέπει να τις έχουμε στην "πρίζα" κι όχι να τους κάνουμε όλα τα χατηράκια... Τότε "χαλάμε την πιάτσα"...
Εσείς κορίτσια μην τα διαβάζετε αυτά, είναι αντρικές κουβέντες...

11:03 AM  
Blogger Ασκαρδαμυκτί said...

Μικρό, την πάτησα με το προηγούμενο μήνυμα. Κάποιος "οπαδός μου" το διάβασε και μου την είπε στο μπλογκ. Συμπέρασμα: ασκαρδαμυκτί, λέγε λίγότερα...

8:02 PM  

Post a Comment

<< Home